Közgyűlések

Közgyűlés támogató szavazástechnika

A közgyűlések követelményeinek megfelelő szavazástechnikai rendszerünk minden közgyűlés alkalmával az adott társaság szabályzata alapján kerül felprogramozásra.

Amennyiben a szavazástechnikával szemben a közgyűlésen egyedi igények merülnek fel, azokat leprogramozzuk, és így ön egy teljesen egyedi szavazástechnikai rendszert használhat közgyűlésén.

 A közgyűlés támogató szavazórendszer alapvető funkciók:

- név szerinti regisztráció, titkos szavazás
- határozatképesség megjelenítése, kezelése
- eltérő szavazati súlyok szavazati hányad szerint
- képviseleti bejegyzés - egy szavazógépen több tulajdonos szavazatai
- vetítési alap megadása (jelenlévők, leadott érvényes, stb.)
- listás szavazások lebonyolítása
- részvénysorozatok kezelése
- közgyűlés jegyzőkönyvének nyomtatása
- szavazás eredménylista, tételes listák, egyéb listák

Speciális feladatok:

A rendszert minden közgyűlésen rugalmasan, egyedileg programozzuk. Pár példán szeretnénk ismertetni  a feladatokat melyeket el tudunk látni. (a példák nem nevesítettek, csak általános információkat tartalmaznak)

1., Társasházi közgyűlés
Két társasház közgyűlésének megvalósítása egy szavazástechnikai rendszerrel, egy időpontban. A társasház speciális, és egyedi szerkezete miatt közös és önálló döntések meghozatalára kellett beállítanunk a szavazástechnikát. A tulajdonosi körben jelentős átfedés van, bizonyos tulajdonosok mind két házban több albetéttel rendelkeznek. A közgyűlés támogató szavazástechnika segítségével a két ház egy azon helyszínen és időben, határozati javaslatonként 1 szavazással tudja lebonyolítani a közgyűlését, rengeteg nehézséget és időt megspórolva.

2., Társaság közgyűlése 9 eltérő tagsági viszonnyal
A társaság közgyűlésén a tagok 9 csoportba tartoznak, melyek egy időben szavaznak. A rendszer kezeli a 9 csoport határozatképességét, és külön - külön jeleníti meg csoportonként a leadott szavazatokat. Jelen esetben a kiértékelésen túl, a teljes megjelenítést is átstruktúráltuk.

3., Kamarai közgyűlés
Egy kamara aktív és passzív tagjai szavaztak egy időben. A rendszert úgy állítottuk be, hogy az aktív és passzív tagok szavazatait külön - külön és egyben is lekezelte. A szavazások folyamán a listás és egyszerű szavazásoknál más-más vetítési alappal kellett számolnunk.
600 fő szavazott egy időben, egy 45 fős jelöltlistáról kellett 25 főt megszavazniuk. ilyenkor a rendszer a megadott kritériumok alapján figyeli a szavazatokat, és érvényteleníti azokat, melyek nem felelnek meg ennek. (pl. 25-nél több leadott szavazat.)

Fenti példáinkat a teljesség igénye nélkül mutattuk be, reméljük hamarosan ön is gyarapítani fogja a megoldott feladataink tárházát. 

További információkért keressen minket bizalommal!

www.szavazogep.eu

www.szavazorendszer.hu 


Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 153

Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 163
Joomla Templates - by Joomlage.com