Reply Plus

Megújult forma, kibővített szolgáltatások

Reply Plus szavazórendszer

A Reply Plus nem csak külsejében nyújt megújulást, de tudásában is izgalmas lehetőségeket rejt. Kipróbáltuk, és elmondhatjuk, hogy egy rendkívül sokoldalú rendszer, amit bátran ajánlunk ügyfeleinknek.   

Akik már használták szavazórendszerünket joggal kérdezhetik, hogy miben nyújt többet ez a készülék?

Ami biztos, hogy minden olyan funkciót amit eddig a Reply IQ rendszerünk nyújtott, azt a Reply Plus rendszer is tudja. Viszont gyorsabban és magabiztosabban, így a szavazás bekészítések és kiértékelések ideje az eddiginél még gyorsabban mennek végbe.

Formája megújult, letisztultabb megjelenést biztosít, és ami a legfontosabb, igazán könnyű és kicsi, viszont kellő képen kézbe illő. Használata ugyanolyan egyszerű mint az IQ rendszeré, így aki már használta azt, ezt az új rendszert is kezelni tudja majd.

reply plus SMS

A kijelző mérete ugyan kisebb lett, de most már csak a résztvevők számára legfontosabb információkat jeleníti meg, így könnyebb eligazodni rajta.

A nyomógombok elrendezése is változott, ami még egyszerűbbé teszi a felhasználást. A legfontosabb különbséget is itt találjuk. A számozott nyomógombokon már megjelennek a betűk is.

Nem véletlenül!

A Reply Plus rendszer ugyanis már képes az SMS jellegű szöveges szavazások lebonyolítására is. A rendszer alkalmas egy előre megadott "helyes" szöveges válasszal összevetni a beérkezett szavazatokat, és pontozni a találatokat. Ráadásul a különböző beérkező válaszokat, egy előre megadott mennyiségig, külön-külön jeleníti meg egy-egy grafikonon. Rengeteg új lehetőséget rejt ez az opció, mely úgy gondoljuk sok újdonságot tartogat a rendezvényekre.

reply plus szavazastechnika

Technikai információk:

- 2,4 GHz-en működő RF technológia, saját fejlesztésű biztonságos kommunikáció (FHSS)

- nagy "sűrűségű" Wi-Fi környezetben is tökéletesen működik (WLAN, PDA, telefon, stb.)

- másodpercenként 200 szavazógéppel képes kommunikálni a központi egység

- több központi egység esetén 15,500 szavazógép kezelhető, 3 másodperces szavazási ciklus alatt

- beltéren 200 x 200m lefedettség

- 2 db AA elem gondoskodik az energiaellátásról, melyek 100 óra üzemidőt biztosítanak

- "SMS" - szöveges szavazási lehetőség

- az IQ rendszernél megszokott funkciókat maradéktalanul kezeli 

 

Kérjük szavazatukkal értékeljék a Reply Plus rendszerünket! (Kattintson a válaszra!) 

1. Nagyon tetszik, biztosan használni fogom!
2. Nem tudom eldönteni, szívesen tesztelném!
3. Az IQ rendszer jobban tetszett!
4. Nem érdekelnek a szavazórendszerek!


Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 153

Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 163
Joomla Templates - by Joomlage.com