Tolmácstechnika - tolmácsrendszer

Bosch Integrus mobil tolmácstechnika - tolmácsrendszer 

A legmodernebb BOSCH Integrus tolmácsrendszer tökéletes hangzást és megbízható működést garantál rendezvényein.

tolmácsrendszer

A Tolmácstechnika területén, a fejlett digitális technológiának köszönhetően kitűnik kiváló hangminőségével a versenytársakközül.

Tolmácsrendszerünk a tolmácsok munkáját is megkönnyíti. Nem csak a fordított szöveg, hanem a fordítandó anyag is jól érthető, a tolmácsgép tiszta hangzást biztosít, a pultok kezelhetősége egyszerű, és kényelmes.

Szakembereink megfelelően felkészültek, így a különböző helyszíneken képesek úgy használni a tolmácsrendszert, hogy az a legtökéletesebben működjön. Önnek nem kell attól tartania, hogy esetleg valamilyen zavaró tényező ellehetetleníti a rendezvény tökéletes kivitelezését.

A BOSCH Tolmácsgép, akárcsak a cég egyéb berendezései a legújabbak közé tartoznak, akárcsak az EU-szabványos tolmácsfülkék és kiegészítők is.

A tolmácstechnika területén az elmúlt időszakban igen nagy technológiai fejlődés következett be. A régebbi típusú tolmácsrendszerek már nem képesek a tolmácstechnikával szemben támasztott követelmények maximális kielégítésére. A BOSCH Integrus tolmácsrendszer már a legmodernebb jelátvitellel rendelkezik, a digitális technológiának köszönhetően a tolmácsgép a tolmácsrendszer központjától egy tökéletesen tiszta, zavarmentes jelet kap, így a résztvevők egy igen jó minőségű hangot kapnak. A tolmácsrendszer megbízható működését a BOSCH márka garantálja. A piacon rengeteg régi típusú esetenként 10 évesnél régebbi tolmácsrendszer érhető el. Noha ezek a mai napig működnek és elérhetőek, áruk is igen kedvező, nem ajánljuk ezek igénybevételét, hiszen egy elavult technológiát képviselnek. Kifejezetten zajos, gyenge minőségű eredményt ad egy ilyen tolmácstechnika. Gyakran ezek ára ugyan kedvezőbb, de ár/érték arányban a legmodernebb tolmácstechnikai rendszerek magasan verik ezeket a tolmácsrendszereket!

Az Audipack tolmácsfülke megfelel az elvárásoknak, kényelmes, zárt, jó hangszigetelő képességgel rendelkezik. 

A tolmácsgép könnyű, praktikus kialakítású, a fejhallgató kényelmes, kiváló hangzást biztosít.

A tolmácstechnika telepítését szakembereink rövid idő alatt elvégzik, segítik a tolmácsgép kiosztásában a megrendelőt.

A tolmácstechnikai szolgáltatás az alábbi tolmácstechnikai eszközökből áll:

- tolmácsfülke, tolmácskabin

 tolmácsfülke

- BOSCH Integrus digitális tolmácsrendszer központ és transmitter, a tolmácstechnika központi egysége

- BOSCH Integrus digitális tolmácspult

- BOSCH Integrus digitális tolmács sugárzó

- BOSCH Integrus digitális tolmácsgép tetszőleges mennyiségben

 

Tolmácstechnikával kapcsolatos további információkért keresse kollégáinkat bizalommal! Elérhetőség

tolmácstechnika - tolmácsgép - tolmácsrendszer

 


Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 153

Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in /home/dcnrenta/public_html/templates/joomlage0056-designcanvas/html/com_content/article/default.php on line 163
Joomla Templates - by Joomlage.com